Kaspersky Security Network (villkor)

13 augusti 2019

ID 43552

Vid detta steg erbjuds du att delta i Kaspersky Security Network. Deltagande i programmet innefattar att skicka information till Kaspersky Lab om hot som upptäcks på din dator, om program som körs och om nedladdade signerade program samt information om ditt operativsystem. Inga personliga data som tagits emot från dig samlas in, behandlas eller lagras.

Studera Kaspersky Security Networks villkor. Om du accepterar alla dessa villkor, klickar du på knappen Acceptera i guidens fönster.

Om du inte vill delta i Kaspersky Security Network, klickar du på knappen Avböj.

Efter det att du accepterat eller avböjt deltagande i Kaspersky Security Network fortsätter installationen av programmet.

Om du installerar programmet i Europeiska unionen, innefattar villkoren för Kaspersky Security Network information om behandling av personuppgifter.