Lösenordsskydda åtkomst till Kaspersky Small Office Security hanteringsfunktioner

13 augusti 2019

ID 70756

En viss dator kan delas av många olika användare med olika grader av erfarenhet och datorvana. Om olika användare har obegränsad tillgång till Kaspersky Small Office Security och dess inställningar kan detta äventyra nivån på datorsäkerheten.

För att begränsa åtkomst till programmet, kan du ställa in ett administratörslösenord och ange åtgärderna för vilka det här lösenordet måste anges:

• Konfigurera programinställningar
  • Avsluta programmet
  • Ta bort programmet

För att lösenordsskydda åtkomst till Kaspersky Small Office Security:

1. Öppna programmets huvudfönster.
  2. Klicka på knappen Inställningar 2019.png i den nedre delen av fönstret.

Fönstret Inställningar öppnas.

3. Gå till Allmänt i fönstrets vänstra del och klicka på länken Ställ in lösenordsskydd för att öppna fönstret Lösenordsskydd.
  4. I fönstret som öppnas, fyll i Nytt lösenord och fälten Bekräfta lösenord.
  5. Under inställningsgruppen Lösenordets omfattning, ange de programåtgärder för vilka du vill begränsa åtkomst.

Ett bortglömt lösenord kan inte återskapas. Om du har glömt ditt lösenord, kontakta den tekniska supporten för att återställa tillgången till inställningarna för Kaspersky Small Office Security.