Visa rapporten över en användares aktiviteter

13 augusti 2019

ID 70769

Du kan visa rapporter om varje användarkontos aktivitet som övervakas av webbpolicyhantering med separat rapportering avseende varje enskild kategori av övervakade händelser.

För att visa en rapport om aktiviteter för ett övervakat användarkonto:

1. Gå till fönstret med inställningarna för Webbpolicyhantering.
  2. Välj ett användarkonto och klicka på länken Visa rapport för att gå till rapportfönstret.
  3. I avsnittet med relevant typ av begränsning (till exempel Internet), öppnar du rapporten om övervakade aktiviteter genom att klicka på länken Detaljer.

Fönstret visar en rapport över användarens övervakade aktiviteter.