Visa applikationskörningsrapporten

13 augusti 2019

ID 70885

Kaspersky Small Office Security upprätthåller driftrapporter för var och en av skyddskomponenterna. Med hjälp av en rapport kan du få statistisk information om programåtgärder (t.ex. få reda på hur många skadliga objekt som upptäckts och neutraliserats under en angiven tidsperiod, hur många gånger programdatabaserna och modulerna uppdaterats under samma period, hur många skräppostmeddelanden som upptäckts, och mycket mer).

För att visa rapporten om programmets drift:

1. Öppna programmets huvudfönster.
  2. Klicka på knappen Fler verktyg i huvudfönstrets nedre del.

Verktyg fönster öppen.

3. I fönstret Verktyg klickar du på länken Rapporter för att gå till fönstret Rapporter.

Fönstret Rapporter visar rapporter gällande användningen av programmet för den aktuella dagen (i fönstrets vänstra del) och för en speciell period (i fönstrets högra del).

4. Om du vill visa en detaljerad rapport över användningen av programmet, klickar du på länken Rapporter i den övre delen av fönstret Detaljerade rapporter. Fönstret Detaljerade rapporter öppnas.

Fönstret Detaljerade rapporter visar data i tabellform. För enkel visning av rapporter kan du välja olika filtreringsalternativ för objekten.