Kontrollera ett programs rykte

13 augusti 2019

ID 70908

Med Kaspersky Small Office Security kan du ta reda på programs rykten med hjälp av användare över hela världen. Ett programs rykte omfattar följande kriterier:

• Namnet på tillverkaren
  • Information om den digitala signaturen (om programmet har en digital signatur)
  • Information om i vilken grupp programmet har placerats av Programkontroll eller av majoriteten av användare av Kaspersky Security Network
  • Antal användare av Kaspersky Security Network som använder programmet (finns tillgängligt om programmet tagits med i den tillförlitliga gruppen i Kaspersky Security Networks databas)
  • Den tidpunkt då programmet blev känt i Kaspersky Security Network
  • De länder där programmen förekommer mest

Kontroll av ett programs rykte är tillgänglig om du godkänt medverkan i Kaspersky Security Network.

För att ta reda på ett programs rykte,

öppna snabbmenyn för programmets körbara fil och välj Kontrollera rykte hos KSN (se följande bild).

Ett objekts snabbmeny i Microsoft Windows

Snabbmeny för en körbar fil

Det öppnar ett fönster med information om programmets rykte i Kaspersky Security Network.

Se även:

Delta i Kaspersky Security Network