Hantera okända program

13 augusti 2019

ID 70909

Kaspersky Small Office Security hjälper till att minimera risker med okända program (till exempel risken att smittas av virus och andra skadliga program).

Kaspersky Small Office Security innehåller komponenter och verktyg som gör det möjligt att kontrollera ett programs rykte, och styra aktiviteterna som programmet utför på din dator.

I detta hjälpavsnitt

Kontrollera ett programs rykte

Kontrollera programaktiviteter på datorn och nätverket

Konfigurera Programkontroll

Om att skydda en ljudström som kommer från ljudinspelningsenheter

Konfigurera skyddsinställningarna för ljudström

Konfigurera Application Manager-inställningar