Skicka datafiler

13 augusti 2019

ID 71115

Efter skapandet bör spårningsfiler och systemstatusrapporten skickas till specialister hos Kaspersky Labs tekniska support.

Du behöver ett ärendenummer för din begäran för att ladda upp datafiler till den tekniska supportens server. Detta nummer finns tillgängligt i portalen för Kaspersky Small Office Security Management console när du har en aktiv begäran.

Så här laddar du upp datafiler till den tekniska supportens server:

1. Öppna programmets huvudfönster.
  2. Klicka på knappen Supportknapp i den nedre delen av fönstret.

Fönstret Kaspersky Labs teknisk support öppnas.

3. Klicka på länken Supportverktyg för att öppna fönstret Supportverktyg.
  4. Klicka på länken Skicka rapport till den teknisk supporten i fönstret som öppnas för att öppna fönstret Skicka rapport.
  5. Markera kryssrutorna intill informationen som du vill skicka till den tekniska supporten.
  6. Mata in numret som din begäran tilldelats av den tekniska suppotten
  7. Klicka på knappen Skicka rapport.

Valda filer packas nu och skickas till den tekniska supportens server.

Om du inte kan skicka filerna av någon anledning kan du lagra filerna på din dator och skicka dem via Kaspersky Small Office Security Management Console vid ett senare tillfälle.

För att spara datafiler:

1. Öppna programmets huvudfönster.
  2. Klicka på knappen Supportknapp i den nedre delen av fönstret.

Fönstret Kaspersky Labs teknisk support öppnas.

3. I fönstret som öppnas klickar du på länken Supportverktyg för att öppna fönstret Supportverktyg.
  4. Klicka på länken Skicka rapport till den teknisk supporten i fönstret som öppnas för att öppna fönstret Skicka rapport.
  5. Välj typ av data att spara till hårddisken:
    • Information om operativsystemet. Markera kryssrutan om du vill spara information om operativsystemet på datorns hårddisk.
    • Data mottagen för analys. Markera den här kryssrutan om du vill spara spårningsfiler på hårddisken. Klicka på länken <antal filer>, <datavolym> för att öppna fönstret Data mottagen för analys. Markera kryssrutorna mittemot spårningsfilerna som du vill spara.
  6. Klicka på länken Spara rapporten på datorn så öppnas fönstret för att spara ett arkiv med datafiler.
  7. Ange arkivets namn och bekräfta nedsparningen.

Det skapade arkivet kan skickas till teknisk support via portalen för Kaspersky Small Office Security Management Console.