Aktivera programmet

13 augusti 2019

ID 71244

Fjärrhantering av licensiering och skydd av anslutna enheter tillgängliggörs först när du har skapat kontot för organisationens chef eller administratör i portalen Kaspersky Small Office Security Management Console. Efter att du har skapat kontot, registrerar du din licens för Kaspersky Small Office Security i portalen för Kaspersky Small Office Security Management Console och ansluter datorn till portalen.

Om du inte har aktiverat programmet under installationen kan du göra detta senare. Du kommer att bli påmind om behovet av att aktivera programmet genom meddelanden från Kaspersky Small Office Security i aktivitetsfältet.

Aktivera Kaspersky Small Office Security:

1. Öppna programmets huvudfönster.
  2. Klicka på länken Ange aktiveringskod i huvudfönstrets nedre del. Fönstret Aktivering öppnas.
  3. Ange aktiveringskoden i motsvarande fält i fönstret Aktivering och klicka på knappen Aktivera.

En programaktiveringsbegäran utförs.

4. Ange administratörens registreringsdata.

Beroende på användarvillkoren, kan programmet be dig logga in på Kaspersky Small Office Security Management Console. Är du inte en registrerad användare, fyll i registreringsformuläret för att få åtkomst till ytterligare funktioner.

Registrerade användare kan utföra följande åtgärder:

• Kontakta den tekniska supporten och viruslabbet
    • Hantera aktiveringskoder
    • Få information om nya produkter och speciella erbjudanden från Kaspersky Lab

Det här steget är inte tillgängligt för alla versioner av Kaspersky Small Office Security.

5. Klicka på knappen Slutför i fönstret Aktivering för att slutföra registreringen.