Öppna Skärmtangentbord

13 augusti 2019

ID 82518

Du kan öppna det Skärmtangentbordet på följande sätt:

• Via programikonens snabbmeny i aktivitetsfältets meddelandeområde
  • Från programmets fönster
  • Från verktygsfältet för någon av webbläsarna Microsoft Internet Explorer, Mozilla Firefox eller Google Chrome
  • Genom att använda snabbstartikonen för det Skärmtangentbordet i webbplatsernas inmatningsfält

Du kan konfigurera hur snabbstartikonen visas i webbplatsernas inmatningsfält.

När du använder det Skärmtangentbordet inaktiverar Kaspersky Small Office Security alternativet automatisk ifyllning på webbplatser.

• genom att trycka en tangentkombination

Starta Skärmtangentbord från snabbmenyn

Starta Skärmtangentbord från programfönstret

Starta Skärmtangentbord från webbläsarens verktygsfält

Starta Skärmtangentbord med datorns tangentbord