Om säkerhetskopiering och återställning

13 augusti 2019

ID 84679

Säkerhetskopiering behövs för att skydda dina filer mot förlust när datorn går sönder eller blir stulen, eller när de tas bort av misstag eller skadas av hackare.

För att säkerhetskopiera data, skapa och starta en säkerhetskopieringsuppgift. Uppgiften kan startas automatiskt, enligt ett schema eller manuellt. Programmet låter dig även visa information om slutförda säkerhetskopieringsuppgifter.

Vi rekommenderar att du sparar säkerhetskopior i flyttbara enheter eller onlinelagring.

Kaspersky Small Office Security låter dig använda följande lagringstyper för dina säkerhetskopior:

• Lokal enhet
  • Flyttbar enhet (t.ex. en extern hårddisk)
  • Nätverksenhet
  • FTP-server
  • Onlinelagring.