Konfigurera inställningarna för programmets åtkomst till webbkameran

13 augusti 2019

ID 85234

För att konfigurera inställningarna för programmets åtkomst till webbkameran

1. Öppna programmets huvudfönster.
  2. Klicka på knappen Inställningar 2019.png i den nedre delen av fönstret.

Fönstret Inställningar öppnas.

3. I den högra delen av fönstret i avsnittet Skydd väljer du Webbkameraskydd.
  4. Konfigurera inställningarna för programåtkomst till din dators webbkamera:
    • Om du vill blockera alla program från att komma åt webbkameran, markerar du kryssrutan Blockera åtkomst till webbkameran för alla program.
    • För att få meddelanden när webbkameran används av ett program som har tillåtelse att göra det kryssar du i Visa meddelande när webbkameran används av ett program för vilket åtkomst till webbkamera är tillåten.