Ansluta datorn till portalen för administrationskonsolen för Kaspersky Small Office Security

13 augusti 2019

ID 85311

Ansluta en dator till portalen för Kaspersky Small Office Security Management Console.

1. Installera Kaspersky Small Office Security på den dator vars skydd du vill hantera.
  2. Öppna programmets huvudfönster.
  3. Klicka på knappen Administrationskonsol.
  4. I fönstret Administrationskonsol, klickar du på knappen Anslut datorn till portalen.
  5. Ange administratörens lösenord i fönstret Lösenordsskydd. Detta steg finns om skydd av åtkomst till programhantering har aktiverats.
  6. I fönstret Anslut till administrationskonsolen för Kaspersky Small Office Security gör du något av följande:
    • Om du redan har registrerat ett administratörskonto på If Kaspersky Small Office Security Management Console-portalen, fyller du i fälten i anslutningsformuläret och ansluter till Kaspersky Small Office Security Management Console-portalen.
    • Om du inte har registrerat ett konto på Kaspersky Small Office Security Management Console-portalen klickar du på knappen Registrera administratörskonto för att slutföra registreringsproceduren i fönstret Skapa administratörskonto som öppnas.

Som standard öppnas portalen för Kaspersky Small Office Security Management Console med avsnittet Enheter i webbläsaren. Nu kan du fjärrhantera skyddet av den här datorn via portalen för Kaspersky Small Office Security Management Console.