Om Räddningsskiva

13 augusti 2019

ID 96493

Räddningsskivan är en kopia av programmet Kaspersky Rescue Disk som är lagrad på en flyttbar enhet (cd eller usb-minne). Du kan använda Kaspersky Räddningsskiva för att genomsöka och desinficera infekterade datorer som inte kan desinficeras på något annat sätt (t.ex. med antivirusprogram).

Om du har köpt en förpackad version av Kaspersky Small Office Security omfattar installationsskivan förutom Kaspersky Small Office Security-installationspaketet också Kaspersky Räddningsskiva. Du kan använda denna installationsskiva som en räddningsskiva.

Mer information om hur du använder Kaspersky Räddningsskiva finns på webbplatsen för teknisk support.