Vad är nytt

16 september 2019

ID 119653

Följande nya funktioner och förbättringar lanseras i Kaspersky Total Security:

• Fullständigt stöd för följande Windows-versioner:
    • Microsoft Windows 10 1803
    • Microsoft Windows 10 1809
    • Microsoft Windows 10 1903
    • Microsoft Windows 10 1909
    • Microsoft Windows 10 2004.
  • Det går nu att utvärdera programmet och skicka betyget till Kaspersky.
  • Webb Anti-Virus har förbättrats:
    • Det går nu att använda Windows certifikatbutik vid konfiguration av åtkomst till HTTPS-resurser i Mozilla Firefox-webbläsaren.
    • När tjänsten Base Filtering Engine (BFE) (basfiltreringsmotorn) är inaktiverad, kommer programmet starta om den för att säkerställa kontinuerligt skydd.
  • Programtjänster, så som Kaspersky Security Network, licensiering och uppdatering, drivs u via det säkra HTTPS-protokollet.
  • Inställningar för skydd från fjärrstyrda hanteringsprogram har förbättrats. Du kan nu tillåta tillförlitliga fjärrstyrda hanteringsprogram att ändra programinställningar.
  • Det går nu att växla till Kaspersky Free efter licensen för den betalda versionen av programmet löper ut, eller när användaren avinstallerar det betalda programmet (inte tillgängligt i alla regioner).
  • VI har förbättrat övervakningen av skapande av lösenord vid registrering på webbplatser. Programmet övervakar nu lösenordsstyrkan på webbplatser med ett enda lösenordsfält.
  • Mail Anti-Virus har förbättrats. Det går nu att använda Windows certifikatbutiken vid konfiguration av åtkomst till HTTPS-resurser i e-postklienten Mozilla Thunderbird.
  • Det går nu att använda Kaspersky Safe Kids för att skydda dina barn istället för Föräldrakontrollen.
  • Safe Money har förbättrats:
    • Skyddad webbläsare har nu förbättrats. De flesta inställningarna från användarprofilen i huvudwebbläsaren överförs nu automatiskt till den Skyddade webbläsaren när den Skyddade webbläsaren är öppen.
    • Yandex Browser stöds.
  • Webbkameraskydd har förbättrats. Programmet visar nu inte ett meddelande när ett tillförlitligt system behandlar försöken att komma åt webbkameran.
  • Prestandan av skanning av körbara filer har förbättrats.
  • Förbättrad funktionalitet av Programkontrollen och Systemövervakaren med molnfiler i OneDrive.