Vad är nytt

1 april 2021

ID 119653

Kaspersky har skapat en specialversion av programmet för invånare i den amerikanska delstaten Kalifornien. Om du är bosatt i den amerikanska delstaten Kalifornien måste du ladda ner och installera den här versionen av programmet.

Följande nya funktioner och förbättringar lanseras i Kaspersky Total Security:

• Förbättrad komponent för Webb Anti-virus:
    • Förbättrade meddelandetexter som varnar vid besök av nätfiske-webbplatser eller potentiella nätfiske-webbplatser.
    • Kaspersky Protection-tillägget fortsätter att skydda när HTTPS-trafikgenomsökning är inaktiverat.
  • Förbättrad interaktion mellan användaren och teknisk support. Programmet innehåller nu en länk till chatten med teknisk support (finns inte i vissa programversioner).
  • Förbättrat meddelande om att du anger en aktiveringskod som redan används.
  • Fixat sårbarhetsproblem som brukade dyka upp när du skapade webbläsarfiler för Mozilla Firefox.
  • Uppdaterade installationsikonen så att den är konsekvent med den nya varumärkestilen.
  • Förbättrat fönster när licensen har gått ut.
  • Det är nu möjligt att gå till den enkla versionen av My Kaspersky direkt från programmet.
  • Det är nu möjligt att dölja fönstret för genomsökning av flyttbara enheter.
  • Lade till stöd för Microsoft Windows 10 21H1.
  • Fixat sårbarhetsproblem som godtyckligt raderade filer när du sparade rapporten över programanvändning för teknisk support.
  • Fixat sårbarhetsproblem som godtyckligt raderade filer när tjänstedata och rapporter över programanvändning togs bort.

Funktioner som togs bort i nuvarande och tidigare versioner av programmet