Ändra inställningarna för Software Updater

1 april 2021

ID 127467

Ändra inställningarna för Software Updater:

1. Öppna programmets huvudfönster.
  2. Klicka på knappen Inställningar 2019.png i den nedre delen av fönstret.

Fönstret Inställningar öppnas.

3. I avsnittet Skydd väljer du komponenten Software Updater.

Fönstret Software Updater-inställningar öppnas.

4. Om du inte vill att Kaspersky Total Security automatiskt laddar ner och installerar programuppdateringar som inte kräver godkännande av nya licensavtal för slutanvändare avmarkerar du kryssrutan Hämta och installera uppdateringar automatiskt, om inga nya licensvillkor måste godkännas.

Kryssrutan är markerad som standard.

5. I avsnittet Sök efter programuppdateringar väljer du vilka programuppdateringar som ska hämtas och installeras av Kaspersky Total Security:
    • Välj Viktiga uppdateringar som förbättrar datorns säkerhet om du vill att Kaspersky Total Security endast ska installera viktiga uppdateringar som fixar sårbarheter i programvara och förbättrar säkerheten för din dator.
    • Välj Alla uppdateringar för kända program om du vill att Kaspersky Total Security ska installera alla programvaruuppdateringar.