Andra källor för information om programmet

1 april 2021

ID 131689

Kaspersky Total Security sida i kunskapsdatabasen

Kunskapsdatabasen är en del av den tekniska supportens webbplats.

Kaspersky Total Security sida i kunskapsdatabasen kan du läsa artiklar som ger användbar information, rekommendationer och svar på ofta ställda frågor om hur man köper, installerar och använder programmet.

Artiklarna i kunskapsdatabasen kan ge svar på frågor som inte är relevanta för Kaspersky Total Security men är tillämpliga för andra program från Kaspersky. Artiklar i vår kunskapsbas kan dessutom innehålla nyheter från Teknisk support.

Diskutera Kaspersky-program på vårt forum

Om du har en fråga som inte kräver ett omedelbart svar kan du diskutera frågan med Kasperskys specialister och andra användare på vårt forum.

På forumet kan du läsa tidigare diskussioner, lämna kommentarer och skapa nya diskussioner.