Installera över andra Kaspersky-program

1 april 2021

ID 144591

Installera en ny version av Kaspersky Total Security ovanpå en tidigare version av Kaspersky Internet Security

Om du installerar en ny version av Kaspersky Total Security på en dator där det redan finns en tidigare version av Kaspersky Internet Security med en giltig licens upptäcker aktiveringsguiden denna licens och ber dig välja ett av följande alternativ:

• Fortsätta använda Kaspersky Internet Security under den aktuella licensen. I det här fallet startas migrationsguiden. När migrationsguiden avslutas är den nya versionen av Kaspersky Internet Security installerad på din dator. Du kan använda Kaspersky Internet Security innan licensen för den förra versionen av Kaspersky Internet Security går ut.
  • Fortsätt att installera den nya versionen av Kaspersky Total Security. I det här fallet installeras och aktiveras programmet enligt standardscenariot.

Installera Kaspersky Total Security över Kaspersky Security Cloud

Om du installerar Kaspersky Total Security över Kaspersky Security Cloud kan du inte använda Kaspersky Total Security under licensen för Kaspersky Security Cloud. Du kan använda Kaspersky Security Cloud under denna licens på en annan enhet.

Programinställningarna för Kaspersky Security Cloud sparas inte och kan inte tillämpas på Kaspersky Total Security.