Utvärdera Kaspersky Total Security

1 april 2021

ID 176603

Du kan utvärdera Kaspersky Total Security och skicka dina poäng till Kaspersky.

Någon gång efter installationen erbjuder programmet dig att utvärdera dess funktionalitet.

För att utvärdera Kaspersky Total Security:

1. I fönstret Vi värdesätter ditt omdöme gör du något av följande:
    • Om du är reda att utvärdera Kaspersky Total Security, kan du betygsätta programmet på en skala från 1 till 10.
    • Om du inte vill utvärdera Kaspersky Total Security, klickar du på Stäng för att stänga utvärderingsfönstret.
  2. Klicka på knappen Skicka.
  3. Klicka på Stäng för att stänga fönstret.