Spara data till teknisk support

1 april 2021

ID 178754

Programmet behandlar och lagrar följande personuppgifter för vidare analys av teknisk support:

• Data som visas i programmets gränssnitt:
    • E-postadress som används för att ansluta till My Kaspersky
    • Webbplatsadresser som lagts till i undantagslistan (visas i Webb Anti-virus, Skydd mot webbannonser, Privat surfning, Nätverkskomponenter och i fönstret Rapporter)
    • Licensdata

Dessa data lagras lokalt i icke-modifierad form och kan visas under valfritt användarkonto på datorn.

• Data som systemminnet för Kaspersky Total Security bearbetar vid det tillfälle då en minnesdump skapas.
  • Data som samlas in när spår är aktiverade.

Dessa data lagras lokalt i en modifierad form och kan visad under valfritt användarkonto på datorn. Dessa data skickas endast till Kaspersky med ditt godkännande när du kontaktar teknisk support. För att läsa mer om dessa data, klickar du på länken Regler för dataöverlämning i fönstret Supportverktyg.