Hur man avinstallerar inkompatibla program

1 april 2021

ID 189681

Följ de här stegen för att ta bort inkompatibla program:

1. Öppna programmets huvudfönster.
  2. Klicka på knappen Detaljer i listans övre del.

Detta öppnar fönstret Meddelandecenter.

3. I avsnittet Rekommendationer klickar du på knappen Visa i den rad som innehåller meddelandet om upptäckta inkompatibla program.

Detta öppnar fönstret Inkompatibel programvara, som innehåller en lista över de upptäckta inkompatibla program som Kaspersky Total Security kan ta bort.

4. Markera kryssrutorna bredvid namnen på de inkompatibla programmen som du behöver ta bort och klicka på Ta bort. Kaspersky Total Security tar bort de angivna programmen från datorn. Kaspersky Total Security tar bort program med hjälp av programmens borttagningsverktyg. Under borttagningsprocessen kan du bli ombedd att ge samtycke till borttagning eller ändring av inställningar som är associerade med programmets borttagning.
  5. Om datorn fortfarande har inkompatibla program som Kaspersky Total Security inte tar bort, öppnas ett fönster som visar en lista över dessa program. Klicka på Ta bort manuellt, för att ta bort inkompatibla program manuellt. Detta öppnar det standardoperativsystemfönster som innehåller en lista över installerade program. Ta bort de inkompatibla programmen enligt instruktionerna för ditt operativsystem.
  6. Starta om datorn efter att du tagit bort de inkompatibla programmen.