Hur man kör en genomsökning av borttagningsbara enheter

1 april 2021

ID 199671

Borttagningsbara enheter som du ansluter till datorn kan innehålla virus eller andra program som utgör ett hot. Kaspersky Total Security genomsöker borttagningsbara enheter för att förhindra att din dator blir infekterad. Du kan konfigurera en genomsökning av borttagningsbara enheter så att den startas manuellt eller automatiskt när en flyttbar enhet ansluts till datorn. Automatisk genomsökning av borttagningsbara enheter är som standard aktiverad.

Så här skannar du en borttagningsbar enhet manuellt:

1. Öppna programmets huvudfönster.
  2. Klicka på knappen Sök.

Fönstret Sök öppnas.

3. I fönstret Sökning väljer du avsnittet Genomsökning av flyttbara enheter.
  4. I listan väljer du den externa enhetens enhetsbokstav och klickar på knappen Starta genomsökning.

Kaspersky Total Security börjar genomsöka den anslutna enheten.