Hur man ändrar programikonen

1 april 2021

ID 201576

Så här ändrar du programikonen:

1. Öppna programmets huvudfönster.
  2. Klicka på knappen Inställningar 2019.png i den nedre delen av fönstret.

Fönstret Inställningar öppnas.

3. Välj avsnittet Gränssnitt.
  4. Välj något av följande alternativ i blocket Programikon:
    • Standardikon. När det här alternativet är valt kommer skrivbords- och meddelandefältet att visa programmets standardikon.
    • Midori Kuma. När det här alternativet är valt kommer skrivbordet och meddelandefältet att visa ikonen som innehåller en bild av björnmaskotten som kallas Midori Kuma.