Återställer data från FTP-lagring

1 april 2021

ID 201581

Den aktuella programversionen stöder inte säkerhetskopiering och återställning via FTP. Följ instruktionerna nedan för att återställa säkerhetskopior som skapats i tidigare programversioner från FTP-lagring.

Så här återställer du säkerhetskopior från FTP-lagring:

1. Öppna programmets huvudfönster.
  2. Klicka på knappen säkerhetskopiering och återställning.
  3. Klicka på länken Hantera lagringsplatser för att öppna fönstret Lagringsplatser.
  4. Klicka på länken Gå till FTP-server för att öppna FTP-lagringsmappen i Windows Explorer.
  5. Kopiera datan (inklusive filen storage.xml) till en lokal enhet (till exempel С:\<folder name>).
  6. Klicka på knappen Ta bort lagringsplatser i fönstret Hantera lagringsplatser bredvid FTP-lagring.
  7. Klicka på Ta bort i bekräftelsefönstret.

Lagringsplatsen är nu borttagen.

8. I fönstret Hantera lagringsplatser klickar du på knappen Anslut befintlig lagring.
  9. I fönstret Anslut lagringen väljer du avsnittet Lokal enhet och använder knappen Bläddra för att ange sökvägen till den mapp som innehåller säkerhetskopior som du kopierade till den lokala enheten från FTP-lagring.
  10. I fönstret Lagringsplatser bredvid den anslutna lagringsplatsen klickar du på knappen Återställ.
  11. Följ standardförfarandet för återställning.