Hur man ändrar programikonen i meddelandefältet beroende på programstatus

1 april 2021

ID 201669

Så här ändrar du programikonen i meddelandefältet beroende på programstatus:

1. Öppna programmets huvudfönster.
  2. Klicka på knappen Inställningar 2019.png i den nedre delen av fönstret.

Fönstret Inställningar öppnas.

3. Välj avsnittet Gränssnitt.
  4. Välj en status i rutan Visa programmets status i meddelandeområdet och markera en kryssruta.

När programmet växlar till ett tillstånd som motsvarar vald status ändras programikonen i meddelandefältet.