Hur man återgår till en tidigare version av programmet

1 april 2021

ID 202981

Såhär återgår du till en tidigare version av programmet:

1. Tryck på Win+E på tangentbordet.
  2. Gå till mappen:
    • C:\Program Files\Kaspersky Lab\Kaspersky Total Security <application version> – För användare av 64-bitars operativsystem.
    • C:\Program Files (x86)\Kaspersky Lab\Kaspersky Total Security <application version> – För användare av 32-bitars operativsystem.
  3. Kopiera filen install.cfg.imported till skrivbordet.
  4. Byt namn på den kopierade filen till settings.cfg.
  5. Ta bort Kaspersky Total Security.
  6. När du tar bort programmet ska du se till att kryssrutan Licensinformation i fönstret Spara objekt är markerad.
  7. Starta om datorn och ladda ned installationsfilen för den tidigare versionen av programmet från Kasperskys server.
  8. Starta installationsfilen.
  9. Avvisa erbjudandet att söka efter och ladda ner den senaste versionen genom att klicka på Hoppa över. Fortsätt installationen.
  10. När installationen är klar klickar du på knappen Inställningar 2019.png i huvudfönstret i Kaspersky Total Security.
  11. Välj Hantera inställningarImportera inställningar.
  12. Välj filen settings.cfg och klicka på Öppna.
  13. Om programmet ber dig bekräfta klickar du på Fortsätt.

Vänta på att importen av inställningarna ska avslutas.

14. Gå till avsnittet Ytterligare och välj Uppgradera.
  15. Välj Ladda inte ned nya versioner automatiskt och underrätta inte när det finns nya versioner.

Den tidigare versionen av programmet installeras medan inställningarna bibehålls, och det kommer inte längre att uppgraderas.