Delta i Kaspersky Security Network

1 april 2021

ID 41367

Kaspersky Total Security använder molnskydd för att kunna skydda din dator mer effektivt. Molnskydd arbetar med Kaspersky Security Networks infrastruktur, som använder data från användare över hela världen.

Kaspersky Security Network (KSN) är Kasperskys molnbaserade kunskapsbas, innehållande information om programs och webbplatsers rykten. Genom att använda data från Kaspersky Security Network garanteras snabbare svar från Kaspersky Total Security på nya hot, förbättrad prestanda för vissa skyddskomponenter och minskad risk för falsklarm.

Användarnas deltagande i Kaspersky Security Network gör att Kaspersky snabbt kan samla in information om typer och källor för nya hot, utveckla lösningar för att eliminera dem och minimera antalet falsklarm. Genom att delta i Kaspersky Security Network får du tillgång till ryktesstatistik för program och webbplatser.

Om du deltar i Kaspersky Security Network skickar du automatiskt information om konfigurationen av ditt operativsystem och när processer startats och avslutats i Kaspersky Total Security till Kaspersky.

I detta hjälpavsnitt

Aktivera eller inaktivera deltagande i Kaspersky Security Network

Kontrollera anslutningen till Kaspersky Security Network