Avsluta borttagning

1 april 2021

ID 43542

Vid detta steg tar guiden bort programmet från din dator. Vänta tills borttagningen är klar.

När du tagit bort Kaspersky Total Security kan du ange orsaken till att du valde att avinstallera programmet genom att lämna en kommentar på Kasperskys webbplats. För att göra detta, gå till Kasperskys webbplats genom att klicka på knappen Fyll i formulär.

Den här funktionen kanske inte finns tillgänglig i vissa områden.

När du tagit bort programmet måste du måste starta om ditt operativsystem. Om du avbryter en direkt omstart skjuts fullföljandet av borttagningsproceduren upp tills operativsystemet startats om, eller tills datorn har stängts av och sedan startats igen.