Söka efter en nyare version av programmet

1 april 2021

ID 43544

Före installation söker installationsguiden igenom Kasperskys uppdateringsservrar efter en nyare version av Kaspersky Total Security.

Om guiden inte upptäcker någon nyare version av programmet på Kasperskys uppdateringsservrar börjar den att installera den aktuella versionen.

Om installationsguiden upptäcker en nyare version av Kaspersky Total Security på Kasperskys uppdateringsservrar uppmanas du att ladda ned och installera den på din dator. Vi rekommenderar att du installerar den nya versionen av programmet, då nya versioner innehåller förbättringar som låter dig säkerställa ett mer tillförlitligt skydd av din dator. Om du inte vill installera den nya versionen, så börjar guiden att installera den aktuella versionen av programmet. Om du samtycker till att installera den nya versionen av programmet, kopierar guiden installationsfilerna från installationspaketet till din dator och börjar installera den nya versionen.