Aktivera programmet

1 april 2021

ID 43545

Aktiveringsguiden visas första gången du startar Kaspersky Total Security.

Aktivering innebär att en fullständig version av programmet, och med alla funktioner aktiverade, går att använda under en viss tidsperiod.

Om du har köpt en licens för Kaspersky Total Security och laddat ned programmet från en nätbutik, kan programmet aktiveras automatiskt under installationen.

Följande alternativ erbjuds för aktivering av Kaspersky Total Security:

• Aktivera programmet. Välj det här alternativet och ange en aktiveringskod om du har köpt en kommersiell version av programmet.

Om du anger en aktiveringskod för Kaspersky Internet Security eller Kaspersky Anti-Virus i inmatningsfältet, sker växlingen till Kaspersky Internet Security eller Kaspersky Anti-Virus efter att aktiveringen är klar.

• Aktivera testversion av programmet. Välj det här aktiveringsalternativet om du vill installera testversionen innan du bestämmer dig för att köpa en licens. Du kommer att kunna använda programmet och alla dess funktioner under en kort utvärderingsperiod. När licensen gått ut kan inte testversionen aktiveras en andra gång.

En Internetanslutning krävs för att programmet ska kunna aktiveras.

Under installation och aktivering av programmet kan du bli ombedd att skapa ett Mitt Kaspersky-konto. Vi rekommenderar att du ansluter programmet till Mitt Kaspersky så att du kan spara aktiveringskoden för återställning om du installerar om operativsystemet, installerar skydd på en ny enhet eller installerar om programmet.