Gå igenom licensavtalet (EULA)

1 april 2021

ID 43551

Det här steget i guiden visas för vissa språk när Kaspersky Total Security installeras från ett installationspaket som laddats ned från Internet.

I det här steget erbjuder guiden dig att granska det licensavtal för slutanvändare som du och Kaspersky ingår.

Läs igenom licensavtalet noggrant, och om du samtycker till alla villkor, klicka på knappen Acceptera. Därefter fortsätter installationen av programmet på din dator.

Om villkoren i licensavtalet för slutanvändare inte godkänns, så installeras inte programmet.

I vissa regioner måste du också godkänna villkoren i Integritetspolicyn för att fortsätta installationen av programmet.