Aktivera eller inaktivera deltagande i Kaspersky Security Network

1 april 2021

ID 70882

Att delta i Kaspersky Security Network är frivilligt. Du kan aktivera eller inaktivera användningen av Kaspersky Security Network (KSN) vid installation av Kaspersky Total Security och/eller när som helst efter att programmet har installerats.

För att aktivera eller avaktivera deltagande i Kaspersky Security Network:

1. Öppna programmets huvudfönster.
  2. Klicka på knappen Inställningar 2019.png i den nedre delen av fönstret.

Fönstret Inställningar öppnas.

3. Välj blocket Kaspersky Security Network i avsnittet Skydd.

Fönstret Kaspersky Security Network öppnas med detaljer om Kaspersky Security Network och deltagarinställningar för Kaspersky Security Network.

4. Aktivera eller inaktivera deltagande i Kaspersky Security Network genom att använda växlingsknappen i den övre delen av fönstret:
    • Om du vill delta i Kaspersky Security Network ställer du in växlingsknappen till .

Ett fönster öppnas med Policy för Kaspersky Security Network. Tryck på knappen Jag accepterar om du godkänner villkoren i avtalet.

• Om du inte vill delta i Kaspersky Security Network ställer du in växlingsknappen till Av.

I vissa programversioner visar fönstret Kaspersky Security Network fönstret Policy för Kaspersky Security Network i stället för information om Kaspersky Security Network.

För att acceptera villkoren för Kaspersky Security Network:

1. Klicka på Acceptera i avsnittet Policy för Kaspersky Security Network.

Policy för Kaspersky Security Network öppnas. Detta villkor gör att Kaspersky-experter snabbt kan få information om hot som upptäckts på din dator, om program som körs och signerade program som laddas ned, samt operativsysteminformation för att förbättra ditt skydd.

2. Tryck på knappen Acceptera om du godkänner villkoren i avtalet.

För att avböja Policy för Kaspersky Security Network,

klickar du på Avböj i avsnittet Policy för Kaspersky Security Network.