Återställa programmets standardinställningar

1 april 2021

ID 70884

Du kan återställa programmets inställningar som rekommenderas av Kaspersky för Kaspersky Total Security när som helst. När inställningarna har återställts anges Rekommenderad säkerhetsnivå för alla skyddskomponenter.

Återställ programmets användarinställningar:

1. Öppna programmets huvudfönster.
  2. Klicka på knappen Inställningar 2019.png i den nedre delen av fönstret.

Fönstret Inställningar öppnas.

3. Välj avsnittet Hantera inställningar.
  4. Klicka på länken Återställ inställningarna för att köra guiden för återställning av inställningar.
  5. Klicka på knappen Nästa.

Inställningsguidens fönster visar förloppet rörande återställning av programinställningarna tillbaka till standardinställningarna som konfigurerats av experter från Kaspersky.

6. När återställning av programinställningarna har slutförts, klickar du på Klart.