Visa applikationskörningsrapporten

1 april 2021

ID 70885

Kaspersky Total Security upprätthåller driftrapporter för var och en av skyddskomponenterna. Med hjälp av en rapport kan du få statistisk information om programåtgärder (t.ex. få reda på hur många skadliga objekt som upptäckts och neutraliserats under en angiven tidsperiod, hur många gånger programdatabaserna och modulerna uppdaterats under samma period, hur många skräppostmeddelanden som upptäckts, och mycket mer).

För att visa rapporten om programmets drift:

1. Öppna programmets huvudfönster.
  2. Klicka på knappen Fler verktyg i huvudfönstrets nedre del.

Verktyg fönster öppen.

3. I fönstret Verktyg klickar du på länken Rapporter för att gå till fönstret Rapporter.

Fönstret Rapporter visar data i tabellform. För enkel visning av rapporter kan du välja olika filtreringsalternativ för objekten.