Aktivera programmet

1 april 2021

ID 71244

Du måste aktivera programmet för att kunna använda programmets funktioner och dess ytterligare tjänster.

Om du inte har aktiverat programmet under installationen kan du göra detta senare. Du kommer att bli påmind om behovet av att aktivera programmet genom meddelanden från Kaspersky Total Security i aktivitetsfältet.

Aktivera Kaspersky Total Security:

1. Öppna programmets huvudfönster.
  2. Gå till fönstret för att ange aktiveringskod på något av följande sätt:
    • Klicka på länken <licensstatus> längst ner i huvudprogrammets fönster, öppna fönstret Licensiering och klicka på knappen Ange aktiveringskod.
    • Klicka på länken Licens saknas längst ner i huvudprogramfönstret, öppna fönstret Aktivering och klicka på knappen Ange aktiveringskod.
    • Klicka på länken Ange aktiveringskod i huvudfönstrets nedre del.
  3. Utför följande åtgärder i fönstret Aktivering:
    • Om du har en aktiveringskod
    • Om du saknar aktiveringskod