Varumärken

1 april 2021

ID 72033

Registrerade varumärken och tjänstemärken är respektive innehavares egendom.

Adobe och Reader är registrerade varumärken eller varumärken som tillhör Adobe Systems Incorporated i USA och/eller i andra länder.

Apple, macOS och Safari är varumärken som tillhör Apple Inc., registrerade i USA och andra länder.

Dropbox är ett varumärke som tillhör Dropbox, Inc.

Google, Google Chrome, Chromium, YouTube, SPDY och Android är varumärken som tillhör Google, Inc.

Intel, Celeron och Atom är registrerade varumärken som tillhör Intel Corporation i USA och andra länder.

Java och JavaScript är registrerade varumärken som tillhör Oracle och / eller dess dotterbolag.

LogMeIn Pro och Remotely Anywhere är varumärken som tillhör LogMeIn, Inc.

Mail.ru är ett varumärke som tillhör Mail.ru LLC.

Microsoft, Bing, Windows, Internet Explorer, Outlook, PowerShell och Skype är varumärken som tillhör Microsoft Corporation i USA och andra länder.

Mozilla, Thunderbird och Firefox är varumärken som tillhör Mozilla Foundation.

VMware är ett registrerat varumärke som tillhör VMware, Inc. i USA och/eller andra länder.

IOS är ett registrerat varumärke som tillhör Cisco Systems, Inc. och/eller dess dotterbolag i USA och vissa andra länder.