Konfigurera Safe Money för en särskild webbplats

1 april 2021

ID 82231

För att konfigurera Safe Money för en angiven webbplats:

1. Öppna programmets huvudfönster.
  2. Klicka på knappen Safe Money.

Fönstret Safe Money öppnas. Om det är första gången du öppnar fönstret kommer Kaspersky Total Security att erbjuda en visning av hur Safe Money fungerar. Du kan hoppa över detta informationstur.

3. Klicka på länken Lägg till webbplats i Safe Money för att lägga till information om webbplatsen.
  4. I fältet Webbplats för Safe Money anger du webbadressen till webbplatsen som du vill öppna i Skyddad webbläsare.

En webbadress måste föregås av prefix för HTTPS-protokoll (t.ex. https://example.com), som den skyddade webbläsaren använder som standard.

5. Välj den åtgärd som Skyddad webbläsare ska utföra när du öppnar webbplatsen:
    • Om du vill att webbplatsen öppnas i Skyddad webbläsare varje gång du besöker den, välj Kör Skyddad webbläsare.
    • Om du vill att Kaspersky Total Security frågar dig om en åtgärd när webbplatsen öppnas, markerar du Fråga användare.
    • Om du vill inaktivera Safe Money för webbplatsen, markera Kör inte Skyddad webbläsare.
  6. Klicka på länken lägg till beskrivning för att öppna Beskrivning och ange namnet eller beskrivningen av denna webbplats.
  7. Klicka på knappen Lägg till.

Webbplatsen kommer att visas i listan.