Skapa en säkerhetskopieringsuppgift

1 april 2021

ID 84524

Så här skapar du en säkerhetskopieringsuppgift

1. Öppna programmets huvudfönster.
  2. Klicka på knappen säkerhetskopiering och återställning.
  3. I fönstret Säkerhetskopiering och återställning utför du något av följande:
    • Om ingen säkerhetskopieringsuppgift har skapats ännu, klickar du på knappen Välj filer som ska säkerhetskopieras.
    • Om du redan har en befintlig säkerhetskopieringsuppgift och vill skapa en ny, klickar du på knappen Skapa säkerhetskopior av andra filer.

Guiden för att skapa säkerhetslagringsuppgifter startas.

Guiden består av en serie skärmbilder (steg) som du kan navigera mellan med knapparna Bakåt och Nästa. Klicka på knappen Klar för att stänga guiden när den är klar. Klicka på knappen Avbryt för att stoppa guiden.

Låt oss gå igenom stegen i guiden i mer detalj.

I detta avsnitt

Steg 1. Välj fil

Steg 2. Välj mapparna som ska säkerhetskopieras

Steg 3. Fönstret Välj filtyper för säkerhetskopiering

Steg 4. Välj lagringsutrymme för säkerhetskopior

Steg 5. Skapa ett säkerhetskopieringsschema

Steg 6. Ange ett lösenord för att skydda säkerhetskopior

Steg 7. Inställningar för sparade filversioner

Steg 8. Fyll i ett namn på säkerhetskopieringsuppgift

Steg 9. Avsluta guiden