Byta från Kaspersky Total Security till andra program från Kaspersky

1 april 2021

ID 85249

När licensen för Kaspersky Total Security löper ut, kommer programmet att erbjuda dig att köpa en prenumeration för Kaspersky Security Cloud.

Kaspersky Security Cloud är en datasäkerhetstjänst som ger dig mer än ett vanligt skydd mot virus och andra datorhot. Programmet ger dig personliga rekommendationer och anpassningsbara skyddsscenarier, som utformas kring dig och din familj.

Kaspersky Security Cloud anpassar sig efter dina behov och tillhandahåller ytterligare funktioner såsom:

• Hantering av osäkra inställningar i operativsystemet
  • Enhetsstyrning i ditt wifi-nätverk
  • Säkerhetsnyheter

En prenumeration på Kaspersky Security Cloud ger dig fri användning av Kaspersky Safe Kids för att skydda dina barn, och Kaspersky Password Manager för att skydda dina lösenord.

Ett byte till Kaspersky Security Cloud är inte tillgängligt i alla regioner.

I detta hjälpavsnitt

Byta till Kaspersky Free när licensen för Kaspersky Total Security har löpt ut

Växlar till Kaspersky Free vid avinstallation av testversionen av Kaspersky Total Security