Varför My Kaspersky behövs

1 april 2021

ID 85309

My Kaspersky är en Kaspersky-webbplats utformad för centraliserad informationslagring och hantering av Kaspersky-program som du använder.

På My Kaspersky kan du:

• Se information om licenser och deras utgångsdatum
  • Fjärrstyra datorskydd
  • Lagra och synkronisera dina lösenord och annan personlig information på ett säkert sätt om du använder Kaspersky Password Manager
  • Skydda dina barn från faror på Internet och applikationer om du använder Kaspersky Safe Kids
  • Ladda ner köpta program
  • Kontakta teknisk support
  • Lär dig mer om nya produkter och speciella erbjudanden från Kaspersky

För att få tillgång till Mina Kasperskys funktioner behöver du ett konto.

Detaljerad information om hur du använder My Kaspersky finns i My Kaspersky-hjälpen.

I detta hjälpavsnitt

Om My Kaspersky-kontot

Skapa ett konto i My Kaspersky

Om fjärrhantering av datorskydd

Gå vidare till fjärrhantering av datorskydd