Om fjärrhantering av datorskydd

1 april 2021

ID 85310

Om din dator har Kaspersky Total Security installerat och är ansluten till My Kaspersky kan du fjärrstyra skyddet av datorn.

Om du vill fjärrstyra datorskydd, logga in på My Kaspersky med ditt konto och gå till avsnittet Enheter.

I avsnittet Enheter kan du:

• Visa listan över säkerhetsproblem och åtgärda dem via fjärrstyrning
  • Söka efter virus och andra hot på datorn
  • Uppdatering av databaser och programmoduler
  • Konfigurera Kaspersky Total Security-komponenter

Om en genomsökning av datorn startas från My Kaspersky, åtgärdar Kaspersky Total Security objekt som upptäcks automatiskt, utan din medverkan. Vid upptäckt av ett virus eller annat hot, försöker Kaspersky Total Security utföra desinfektion utan att starta om datorn. Om desinfektion utan omstart av datorn inte är möjligt, visar listan över datorsäkerhetsproblem på My Kaspersky ett meddelande om att datorn måste startas om för att utföra desinfektion.

Om listan över identifierade objekt på My Kaspersky innehåller mer än 10 artiklar, är de grupperade. I sådana fall kan de identifierade objekten endast behandlas via My Kaspersky tillsammans, utan möjlighet att undersöka varje objekt separat. Om du vill visa separata objekt i det här fallet, rekommenderas du att använda gränssnittet för programmet installerat på datorn.

Se även:

Gå vidare till fjärrhantering av datorskydd