Gå vidare till fjärrhantering av datorskydd

1 april 2021

ID 85311

För att gå vidare till fjärrstyrning av datorskydd måste du ansluta enheten till My Kaspersky. Om du tidigare har skrivit in dina uppgifter i ett annat Kaspersky-program på den här datorn, ansluter Kaspersky Security Cloud automatiskt till My Kaspersky. Om programmet inte ansluter din enhet till My Kaspersky automatiskt, måste du ansluta manuellt.

Ansluta en enhet till My Kaspersky:

1. Öppna programmets huvudfönster.
  2. Klicka på knappen My Kaspersky.
  3. Klicka knappen Logga in.

I vissa områden, när du ansluter till My Kaspersky, accepterar du Meddelande om databehandling i syfte att använda Webbportalen, som finns under följande sökväg: <disk>:\Program Files (x86)\Kaspersky Lab\Kaspersky Total Security 21.3\Doc\KAV-KIS-PURE-KFA\<språk>\consumer_gdpr_kav_kis_kts_kfa_2021_tr_mykaspersky_mykaspersky.txt (för 64-bitars system) eller <disk>:\Program Files\Kaspersky Lab\Kaspersky Total Security 21.3\Doc\KAV-KIS-PURE-KFA\<språk>\consumer_gdpr_kav_kis_kts_kfa_2021_tr_mykaspersky_mykaspersky.txt (för 32-bitars system).

• I fönstret Anslut till My Kaspersky, anger du inloggningsuppgifterna för att ansluta programmet till My Kaspersky och klickar på Logga in.
    • Om du ännu inte har ett My Kaspersky-konto:
      1. Klicka på knappen Skapa konto och registrera på My Kaspersky.
      2. Klicka på knappen Skapa.

Programmet ansluter din enhet till My Kaspersky.

För att gå vidare till fjärrstyrning av datorskydd:

1. Öppna programmets huvudfönster.
  2. Klicka på knappen My Kaspersky.
  3. I fönstret My Kaspersky klickar du på knappen Gå till My Kaspersky.

My Kaspersky-fönstret öppnas i standardwebbläsaren.

En anslutning till My Kaspersky kan misslyckas på grund av ett fel på My Kaspersky. När detta händer visar Kaspersky Total Security ett meddelande om problemen med My Kaspersky som håller på att lösas av Kasperskys personal. Om du inte kan ansluta till My Kaspersky på grund av ett fel på My Kaspersky, provar du att ansluta igen vid ett senare tillfälle.