Tillgång till teknisk support

1 april 2021

ID 85903

Om du inte hittar någon lösning på problemet i programmets hjälpavsnitt eller i några andra källor av information om programmet, rekommenderar vi att du kontaktar Kasperskys tekniska support. Den tekniska supportens specialister kommer att svara på dina frågor om installation och användning av programmet.

Läs regler för teknisk support innan du kontaktar tekniska support.

Du kan kontakta den tekniska supporten på något av följande sätt:

• Via telefon. Den här metoden gör att du kan få hjälp av specialister från vår ryskspråkiga eller internationella tekniska supporttjänst.
  • Skicka begäran från My Kaspersky-webbplatsen. Den här metoden låter dig kontakta våra specialister via ett formulär.

Teknisk support är bara tillgänglig för användare som köpt en licens för att använda programmet. Användare med testversioner får ingen tillgång till teknisk support.