Steg 6. Ange ett lösenord för att skydda säkerhetskopior

1 april 2021

ID 93347

Markera kryssrutan Aktivera lösenordsskydd och fyll i fälten Lösenord för tillgång till säkerhetskopior och Bekräfta lösenord för att skydda åtkomst till säkerhetskopiorna med ett lösenord.

Lösenordet krävs för att skydda säkerhetskopieringslagringen mot obehörig åtkomst.

Programmet uppmanar dig att ange ett lösenord i följande fall:

• När du först skapar en säkerhetskopieringslagring på en lokal eller flyttbar enhet (som en USB-enhet). Programmet uppmanar dig inte längre att ange ett lösenord, när du skapar efterföljande säkerhetskopieringsuppgifter till en lokal enhet eller den här flyttbara enheten. Lösenordet som du angav tidigare användas.

Programmet uppmanar dig att ange ett lösenord för att kopiera till eller återställa data från den här lokala säkerhetskopieringslagringen, om du kopierar lagringen till en flyttbar enhet och ansluter den flyttbara enheten till en annan dator.

• När du ansluter en flyttbar enhet till datorn. Programmet kontrollerar den flyttbara enheten och ber dig att ange ett lösenord om det upptäcker en säkerhetskopieringslagring på den här flyttbara enheten.