Bifoga en stor fil till ärendet

28 mars 2024

ID 104224

Du kan bifoga en stor fil till kundtjänstens ärende. Du kan bifoga filen när du skapar ett nytt ärende eller bifoga filen till ett öppet ärende. Om du vill göra det måste du först ladda ned och installera ett program på din enhet som stöder uppladdning av filer via WebDAV. Exempel på kostnadsfria program som stöder uppladdning av filer via WebDAV ges i tabellen nedan.

Exempel på gratis program som stöder WebDAV

Windows

macOS

Linux

Android

iOS

Cyberduck v.4.9.3

Finder

Dolphin 16.04.1

WebDAV Navigator Lite 2.1.5

Webdav Navigator 4.0.5

Far Manager v.3.0 med plugin-programmet NetBox

Commander One v.1.5.2

Nautilus 3.10.1

Total Commander v.2.72 med plugin-programmet WebDAV

WebDrive 3.2.3

Vi har endast testat programmens kompabilitet med My Kaspersky och de var gratis att använda vid det tillfället. Programmet gränssnitt kan vara otillgängligt i ditt önskat språk. Kontrollera även programmens GDPR-överensstämmelse och integritetspolicyer innan du använder dem. Kaspersky sponsras eller godkänns inte på något sätt av eller på annat sätt är ansluten till någon av ägarna av dessa program. Denna lista är endast för informationsändamål och skall inte på något sätt tolkas eller analyseras som att skapa några garantier av något sätt, antingen uttryckt eller underförstått.

Du kan använda valfritt program som stöder uppladdning av filer via WebDAV.

För att bifoga en stor fil till den tekniska supportens ärende:

1. Gå till avsnittet Support.
  2. I fönstret kundtjänst, skrolla ned och klicka på länken kontakta kundtjänst.
  3. Välj det ärende som du vill bifoga en stor fil till eller börja skapa ett nytt ärende genom att klicka på knappen Skapa ett ärende.
  4. Klicka på Ladda upp stora filer via WebDAV och därefter på Kopiera länken.

Länken till webbmappen för kundtjänst kommer att kopieras till urklipp.

5. Öppna programmet som stöder filuppladdningar via WebDAV.
  6. Skapa en ny WebDAV-anslutning genom att använda länken till webbmappen som en serveradress.
  7. Upprätta en anslutning (klicka till exempel på Anslut).

Programmet ansluter sig till webbmappen för kundtjänst.

8. Ladda upp en fil till webbmappen (klicka till exempel på Ladda upp och välj en fil från enheten).

Filen laddas upp till webbmappen för kundtjänst.

9. Gå tillbaka till ärendefönstret, fyll i alla obligatoriska fält och skicka in ditt ärende genom att klicka på knappen Skicka ärende.

Den uppladdade filen bifogas till ärendet.

Du kan ladda upp maximalt 1 200 MB via WebDAV.