Ändra eller koppla från ett konto på ett socialt nätverk från barnets profil

28 mars 2024

ID 123311

Ändra kontot på det sociala nätverk som är kopplat till barnets profil:

1. Gå till avsnittet Barn.
  2. Välj barnets profil i fönstrets övre del.
  3. Gå till underavsnittet Sociala nätverk.
  4. Klicka på knappen Inställningar.

Om övervakning av sociala nätverk är inaktiverat för barnet aktiverar du det för att visa information om barnets anslutna konto på ett socialt nätverk.

5. Klicka på länken Ändra <social network name>-konto i en nedre delen av sidan.

En dialogruta för bekräftelse öppnas.

6. Bekräfta att barnets konto på ett socialt nätverk kopplats från.

Barnets konto på ett socialt nätverk kopplas från barnets Kaspersky Safe Kids-profil.

7. Skriv in ditt barns e-postadress för att skicka ditt barn ett meddelande som innehåller en anslutningslänk.
  8. Klicka på knappen Skicka.

Meddelandet med anslutningslänken skickas till ditt barns e-postadress.

9. Se till att ditt barn klickar på länken Aktivera skydd i det skickade meddelandet och att barnet har loggat in på det sociala nätverket.

Kontot på det sociala nätverket är anslutet till barnets profil.

Du kan koppla från ett konto på ett socialt nätverk från barnets profil.

Koppla från ett konto på ett socialt nätverk från barnets profil

Se även

Anslut ett konto på ett socialt nätverk till ett barns profil