Dela skydd

28 mars 2024

ID 134048

Om du har köpt en Kaspersky-produkt med paketet Delat skydd kan du dela skydd med andra användare.

Dela skydd:

1. Gå till avsnittet Prenumerationer.
  2. I produktens prenumerationspanel klickar du på knappen Användare.
  3. Klicka på Dela skydd.
  4. Klicka på Fortsätt.
  5. Ange mottagarens e-postadress och namn.

Namnet används i inbjudan, som skickas via e-post.

6. Om du till skicka en till inbjudan, klickar du på länken Lägg till en mottagare och anger e-postadress och mottagarnamn.
  7. Klicka på Fortsätt.
  8. Ange eller ändra ett avsändarnamn.

Avsändarnamnet används i inbjudan så att en annan användare vet vem som har skickat inbjudan.

9. Klicka på knappen Skicka.

Detta skickar en inbjudan att använda det skydd som du har köpt och laddar ner ett personligt installationspaket.

Om en användare inte har ett konto på My Kaspersky, skapas ett automatiskt när användaren accepterar inbjudan till att dela skydd. Du kommer att kunna övervaka säkerheten för andra användares enheter när de har accepterat inbjudan och installerat programmet.

Skicka inbjudan igen

Maximalt antal konton som kan kopplas till prenumerationsägarens konto är 50.

Se även

Om enhetsskydd på My Kaspersky