Tillåta eller förbjuda användning av Kasperskys lösenordshanterare

6 juni 2024

ID 134333

Efter att ha nått gränsen för antalet användare av en delad prenumeration på Kasperskys lösenordshanterare, kan prenumerationsägaren tillåta eller förbjuda en specifik användare att använda prenumerationen på Kasperskys lösenordshanterare.

Så här tillåter eller förbjuder du användning av en delad prenumeration på Kasperskys lösenordshanterare:

1. Gå till avsnittet Prenumerationer.
  2. I produktens prenumerationspanel klickar du på knappen Användare.
  3. Klicka på knappen med namnet på den användare som du vill tillåta eller förbjuda användning av prenumerationen för.

Ett fönster med användarinformation öppnas.

4. I avsnittet Program och tjänster, bredvid Kasperskys lösenordshanterare:
    • Om du vill tillåta användning av prenumerationen väljer du Dela prenumeration.
    • Om du vill förbjuda användning av prenumerationen väljer du Byt till gratisversion.

Användning av den delade prenumerationen på Kasperskys lösenordshanterare är tillåten eller förbjuden för användaren, beroende på ditt val.