Ta bort statistik som används för att välja säkerhetsnyheter

28 mars 2024

ID 148918

För att säkerställa att säkerhetsnyheterna du får är relevanta för dig specifikt analyserar Kaspersky Security Cloud-programmet information om de resurser du besöker och de appar som du kör. Denna information används endast för att välja nyheter som kan vara viktiga eller intressanta för dig.

Du kan radera all statistik som används och inaktivera analys av information.

Ta bort all statistik:

1. Klicka på meddelandeikonen (Meddelanden) fönstrets övre högra del.

Ett fönster med meddelande flödet öppnas.

2. Klicka på kugghjulsikonen (Meddelandeinställningar) i den övre delen av fönstret.

Detta öppnar ett fönster där du kan redigera meddelandeinställningarna.

3. Klicka på länken Radera allt i avsnittet Statistik.
  4. Bekräfta åtgärden.

Informationen är raderad.

Du kan hitta detaljerad information om säkerhetsnyheter och analyserad statistik i hjälpen för Kaspersky Security Cloud-programmet i Kaspersky Online Help.

Inaktivera analys av information