Om lösningens begränsningar

28 mars 2024

ID 152779

Begränsningar med att använda Kaspersky Password Manager via My Kaspersky

Följande programfunktioner går inte att använda i My Kaspersky:

• fylla i kontoinloggningsuppgifter, bankkortsuppgifter eller adresser automatiskt
  • Tillägg av programkonton
  • Länkande av konton
  • Säkerhetskopiering av data
  • använda ett huvudlösenord som är längre än 64 tecken

Installera programmet på alla dina enheter om du vill utnyttja alla funktioner hos Kaspersky Password Manager. Du kan hitta detaljerad information i programmets hjälpavsnitt på Kaspersky Online Help.

Begränsningar för gratisversionen

Med gratisversionen av Kaspersky Password Manager kan du bara använda ett begränsat antal poster. Du kan ta bort begränsningarna genom att köpa Premium-versionen av programmet.

Om du har en registrerad men inaktiv prenumeration för Premium-versionen av Kaspersky Password Manager på ditt konto, uppmanas du att aktivera prenumerationen.

Begränsningar för Premium-versionen

När prenumerationsperioden för Kaspersky Password Manager Premium har löpt ut, uppmanas du att förnya prenumerationen eller växla till gratisversionen. Om antalet lagrade poster överstiger gränsen för gratisversionen, uppmanas du att välja aktiva poster innan du växlar till gratisversionen. Du kan redigera aktiva poster, men resterande poster är skrivskyddade.

Om du inte har Kaspersky Password Manager installerat på någon av dina enheter raderas alla inaktiva poster permanent från molnlagringen när du växlar till gratisversionen. Du kan stänga migreringsguiden, installera programmet på din enhet och synkronisera molnlagringen med det lokala valvet innan du växlar till gratisversionen. På så sätt hålls inaktiva poster på din enhet.

När du använder Kaspersky Password Manager Premium kan du lagra upp till 10 000 textposter och upp till 3 000 bilder. Kontakta kundtjänst om du behöver lagra mer information.